Hakkımızda

ZNA Psikolojik Danışmanlık Merkezi ve Oyun Atölyesi 2022 yılının Haziran ayında hizmet vermeye başlamıştır. Klinik Psikolog Zehra Nur Akçagüney tarafından kurulan ZNA’da, yetişkinleri çocukları ebeveynleri her yaştan insanı kapsayan, psikolojik destek, oyun grupları, çeşitli gelişim ve zeka testleri, farklı ekollerden danışmanlık hizmetleri yapılmaktadır.

Zna Psikoloji

ZNA Psikolojik Danışmanlık Merkezi ve Oyun Atölyesi 
2022 yılının Haziran ayında hizmet vermeye başlamıştır.
Klinik Psikolog
Zehra Nur Akçagüney tarafından kurulan ZNA’da, yetişkinleri çocukları ebeveynleri her yaştan insanı kapsayan, psikolojik destek, oyun grupları, çeşitli gelişim ve zeka testleri, farklı ekollerden danışmanlık hizmetleri yapılmaktadır.

  • Vizyonumuz
  • Misyonumuz

ZNA Psikolojik Danışmanlık Merkezi ve Oyun Atölyesi, bireylerin duygusal güçlerini keşfetmelerine ve potansiyellerini en üst düzeyde kullanmalarına rehberlik etmek, kapsamlı psikolojik destek ve gelişim hizmetleri sunmak için öncü olmayı vizyon edinmektedir.

Kurucu Uzman Klinik Psikolog Zehra Nur Akçagüney liderliğinde, ZNA olarak amacımız; çocuklardan yetişkinlere kadar her yaştan bireye özel psikolojik terapiler, oyun grupları, ve gelişim hizmetleri sunarak, sağlıklı aile ilişkilerini desteklemek, duygusal refahı artırmak ve toplumda pozitif bir etki bırakmaktır.

Hakkımızda

ZNA Psikolojik Danışmanlık Merkezi ve Oyun Atölyesi, 2022 yılı Haziran ayında faaliyete geçti. Klinik Psikolog Zehra Nur Akçagüney tarafından kurulan merkezimiz, her yaş grubundan bireyleri kapsayan çeşitli psikolojik destek, oyun grupları, gelişim ve zeka testleri, farklı danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.

Kurucu Hakkında

Uzman Klinik Psikolog, Marmara Üniversitesi Psikoloji İngilizce Bölümü mezunu, Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisans programını tamamlamıştır. Çocuk Merkezli Oyun Terapisi, Deneyimsel Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, ve EMDR eğitimleriyle uzmanlaşan kurucumuz, 2022'den beri Ümraniye'deki merkezinde çocuk, ergen, ve yetişkinlere psikoterapi hizmeti sunmaktadır.

Hizmetlerimiz

Merkezimizde sunulan hizmetler arasında ebeveyn danışmanlığı,

gelişimsel değerlendirme ve takip, oyun terapisi, yetişkin terapisi,
ergen terapisi ve oyun grupları liderliği bulunmaktadır.

ZNA, bireylere özel çözümler sunarak
sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralamayı hedeflemektedir.

Ümraniye / ISTANBUL

(+90) 531 847 83 45

info@znapsikoloji.com

© 2024 ZNA Psikoloji • All Rights Reserved